Reservdelar

yellow-square.pngKONTROLLERADE BUDGETAR

Originalreservdelar från Haulotte säkerställer perfekt kompatibilitet och optimerar maskinernas livslängd. Alla delar är testade och godkända för att säkerställa perfekt kvalitet och maximera användarnas säkerhet och samtidigt maximera utrustningens livslängd och dess restvärde.

yellow-square.pngHaulotte Services är en sann partner och de finns i kundernas närhet och de underlättar sökandet efter delar, antingen direkt med sina specialiserade tekniska experter, eller oberoende genom ett innovativt online-verktyg.

e-asy-spare-parts-com-vecto.png  är en kraftfull sökmotor som gör att du kan identifiera och på ett enkelt sätt beställa den del du behöver på rekordtid och samtidigt få tillgång till förmånliga priser.

Att möta kundernas krav är en daglig prioritet för Haulotte Services och därför expedieras alla kunders ordrar inom 24 timmar* överallt i hela världen genom ett globalt nätverk av 7 logistikplattformar.  (*Beroende på lagertillgänglighet)

Haulotte Services hanterar alla delar till Haulottes maskiner samt även reservdelar för att dina maskiner skall fungera på ett hållbart sätt.

Hela organisationen kring originalreservdelar från Haulotte följer ett motto:

yellow-square.pngmascotte_pieces_cmjn_trans.pngAtt på ett enkelt sätt hitta rätt reservdel
yellow-square.pngAtt omedelbart göra den tillgänglig
yellow-square.pngAtt skicka den till rätt plats

yellow-square.pngAtt säkerställa kvalitet till rätt pris

chevron_jaune.png