Teknisk support

purple-square.pngNÄRHET

Haulotte Services reaktivitet och stöd är möjlig tack vare den närhet företaget har till sina kunder samt det förtroende som byggts upp dem emellan. mascotte_maintenance_cmjn_trans.pngDetta tekniska nätverk är en sann partner bestående av välutbildade experter som är utplacerade på 5 kontinenter så att du på bästa sätt kan använda dina maskiner.

purple-square.pngTelefonsupport

Haulotte Services callcenter har generösa öppettider och de tar hand om ditt problem på ditt språk genom ett personligt utbyte och uppföljning. De tekniska experterna tar hänsyn till dina prioriteringar och ger dig en lösning antingen genom att svara omedelbart eller genom ett planerat samtal med dig.

purple-square.pngSupport på plats

Haulotte Services nätverk av tekniker är organiserade internationellt och står till ditt förfogande inom kortast möjliga tid och förkortar på så sätt immobiliseringstiden vid ett maskinhaveri till ett minimum. Tack vare den kompetens och det smidiga sättet på vilket Haulotte Services tekniker kommunicerar gör att det går snabbare för dig återfå full operationell effektivitet på dina maskiner.

purple-square.pngVerkstäder

Haulotte Services verkstäder är utrustade med nödvändig utrustning för att kunna utföra alla olika typer av tunga reparationer, diagnoser eller komplett underhåll av maskiner.

purple-square.pngInnovativa verktyg:

e-technical-information-com.png

Denna tekniska sökmotor är ett unikt verktyg på marknaden för arbetsplattformar. Denna sökmotor är, på Haulotte Groups nivå, inspirerad av Googles teknik och den innehåller all teknisk information om alla Haulottes maskiner och gör kunderna helt självständiga (faktablad för hjälp med underhåll, demontering etc.). Full insyn i kundrelationstjänsterna.

e-machines-codes-com-noir.png

Systemet är tillgängligt dygnet runt sju dagar i veckan och gör det möjligt att leverera säkerhetskoder vid expertinsatser samtidigt som användarnas utbildning och självständighet kontrolleras. Övervakad självständighet - bibehållen säkerhet.

chevron_violetok.png